PR

Ponykamp 2019

  • (0) comments
  • 17/05/2019

Maandag kwamen we aan om 14:00. Alle pony’s kregen een stal. Toen de ouders weg waren, kon het kamp beginnen.We begonnen met iedereen in te delen in de juiste afdeling van Harry Potter.  We hebben deze dag niet paardgereden. ‘s Avonds hebben we heerlijke pasta gegeten. Later in de avond hebben we met z’n allen de twee film van Harry Potter gekeken. Het was heel gezellig.
 
Dinsdagochtend begonnen we met knutselen. Er waren verschillende knutselwerkjes die je kon knutselen en iedereen vond het dan ook erg leuk. ‘s Middags heeft iedereen paardgereden. Er waren twee buitenritgroepen en één groep bleef in de bak rijden. ‘s Avonds hadden we een hele leuke smokkeltocht. Dit deden we in de groepjes van de verschillende afdelingen van Harry Potter. Bij de smokkeltocht waren er ook verschillende ouders vanuit Aalten gekomen om te helpen.
 
Woensdagochtend hebben we eerst een leuk spel gedaan, namelijk Zwerkbal. Dit is magisch spel op bezems. Het was erg leuk. In de middag hebben alle groepen een lange buitenrit gemaakt. Het gebied was erg mooi en er waren leuke, lange paden om lekker hard te gaan. Dit was alweer de laatste avond. Dat moest natuurlijk worden afgesloten met een bonte avond. Er waren heel veel verschillende acts. Na de bonte avond hebben we met z’n allen nog het spel Weerwolven gedaan. Het was een gezellige avond. Iedereen lag er erg laat in. Dit bleek donderdagochtend niet zo’n slim plan te zijn, want iedereen moest vroeg op voor de crosslessen die op de planning stonden. Er waren twee crosslessen en de eerste begon al om half 9. De tweede begon om half 10. Toen de crossles af was, kwamen er al ouders en moest alles nog snel opgeruimd worden. Om 12 uur was het kamp dan toch echt af. Het was een geslaagd kamp met heel veel gezelligheid en natuurlijk veel paarden.
 
Sofie Houwers, 12-05-2019