PR PSVA

Nieuw hindernismateriaal: Jumping blokken en 3 kunststof balken!

  • (0) comments
  • 12/11/2023
Naar aanleiding van de hindernis die PSVA heeft gewonnen in de aktie Nedlandic x Kristy Snepvangers hebben wij een vervolgaktie opgezet om meer (kunststof) hindernismateriaal aan te kunnen schaffen. Het zou mooi zijn de Nedlandic x Kristy hindernis te kunnen uitbreiden tot oxer of zelfs als een dubbelsprong. In onze webshop kun je balken sponsoren. Een hele balk kost € 50,- maar ook halve balken zijn mogelijk.
Inmiddels zijn er al een aantal balken gekocht door leden/sponsors, waarvoor hartelijk dank!
Ook hebben we een paar veelzijdige jumping blokken gesponsord gekregen van RGO Makelaars BV uit Winterswijk. Dit zijn lichtgewicht blokken die op verschillende manieren te gebruiken zijn.
PSVA heeft uit de eerder genoemde aktie 3 kunststof balken hierbij aangeschaft zodat er weer een mooie complete set bij is! De groene balken worden binnenkort nog verfraaid met een gesponsorde stickerset en de blokken worden nog voorzien van een sticker met het logo van RGO Makelaars.
Uiteraard blijft de actie tot sponsoring van balken doorlopen, zodat ook de Nedlandic x Kristy hindernis kan worden uitgebreid zoals gewenst.