Sonja Jentink

Geslaagde voorjaarsrit!

  • (0) comments
  • 27/05/2024
Geslaagde voorjaarsrit!

Op zaterdag 18 mei werd de voorjaarsrit van de Koetsiers Aalten-Dinxperlo in samenwerking met Paardensportvereniging Aalten verreden. Het was een prachtige zonnige lentedag en de deelnemers gingen van start bij stal ’t Wamelink van de fam. Plaggenburg in Vragender. 
Zowel aanspanningen als combinaties onder het zadel waren van de partij. De rit van zo’n 25 km ging via Corle door het Rommelgebergte en het Vragenderveen. De route was afwisselend met mooie brede zandpaden. Op de enkele de grote kruispunten waren verkeersregelaars ingezet om iedereen veilig naar de overkant (en in de juiste richting) te begeleiden.
Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd met een hapje en een drankje voor, tijdens en na de rit. 
Onderweg werden er foto’s van de deelnemers gemaakt door Noa Reijnders Fotografie. Deze foto’s zijn ook gedeeld op de socials van beide verenigingen. 

Nog meer samenwerking tussen beide verenigingen: Op 1 juni a.s. organiseert Paardensportvereniging Aalten samen met De Koetsiers een gratis kennismaking met het mennen op het clubterrein van PSV Aalten aan de Hessenweg 20. Onder de noemer “Mennen leren kennen” kun je zelf onder begeleiding van een gediplomeerd en ervaren instructie samen met ervaren en zeer trouwe viervoeters en hun baasjes en groom(s), op de bok plaatsnemen. 
Deelname is gratis, aanmelden via een mail naar ac@psvaalten.nl tot uiterlijk 29 mei. 

Foto: Noa Reijnders Fotografie