PR

Twee amazones naar Regiokampioenschappen Indoor

  • (0) comments
  • 15/01/2018

 

 

 

Op zaterdag 27 januari worden op verschillende plaatsen in Gelderland de Regiokampioenschappen dressuur indoor gehouden. 

 

 

Voor de ponyruiters in de klasse Z1 vinden de kampioenschappen dit keer plaats bij manege de Spreng in Laag-Soeren. Twee amazones uit Aalten zullen met hun pony naar Laag-Soeren afreizen. Het zijn Madelief van de Put met haar pony Napoleon en Teddie Velthuis met haar pony Brownie.

 

 

Beide combinaties timmeren de laatste tijd goed aan de weg. 

 

 

Madelief is kringkampioen van de kring Achterhoek-Oost geworden in de klasse Z1 dressuur en zij werd samen haar 6 jarige pony in 2017 reserve kampioen bij de Pluvinel Jonge Talenten Competitie in Maren-Kessel, een landelijke competitie voor jonge dressuurpony’s. De schimmel is door zijn stoere uitstraling een opvallende verschijning in de ring.

 

 

Teddie kon helaas niet deelnemen aan de kringkampioenschappen, maar heeft in november meegereden met een landelijke competitie, de Felix Accountants Dressuur Cup in Genemuiden en Wezep. In de voorrondes mocht zij twee keer de eerste prijs ophalen en sleepte zij tweemaal de Coby van Baalen stijlprijs in de wacht. In de finale behaalde zij de tweede plaats in haar rubriek.

 

 

De Z rubriek start  op zaterdag 27 januari vanaf 12.50 uur. Madelief en Teddie zijn nu volop in training en zullen in Laag Soeren samen met hun pony hun beste beentje voorzetten en proberen een startbewijs voor de Nederlandse Kampioenschappen te bemachtigen.